Workshops

Her er en række korte beskrivelser af de forskellige workshops Bodynamic udfører. Vores undervisere afholder en bred vifte af workshops, der appellerer til mange forskellige mennesker, både til nye uden kendskab til Bodynamic, og for aktive studerende og terapeuter der ønsker at styrke deres viden og evner. For mere information kan du kontakte os pr. email: bodynamic@bodynamic.dk.

Arketyper

Hvordan danner du en arketypepersonlighed for omverden?

Hvad du udviser og hvad du vil vise andre, kan være to helt forskellige ting.

Hvilke kernebeslutninger beskytter du, der kan være vigtigere for dig en kontakt og samhørighed?

Hvordan beskytter du disse kernebeslutninger, og hvordan finder du nøglen til at gå ind i de dybe steder i dit sind?

Beslutningerne er som brandemærker dybt i dit system. Ikke blot i dit kodede system, men i dit deep imprint.

Både dit ydre og dine indre ønsker er illusioner der konstant bringer dig ud af balance.
I disse to seminarer, af fire-dages varighed, arbejder vi med indre og ydre arketyper som vi har skabt gennem vores ego-stadier, og tager en rejse i os selv for at finde en eller flere kernebeslutninger og illusioner. Vi vil gøre dette gennem kropsøvelser, kognitivt arbejde og gruppearbejde.

Chokmaraton

Et intensivt 1-uges forløb, hvor der arbejdes med choktraumer.

Få mulighed for flere frie valg i disse spændende og udfordrene tider

Hvordan  finder vi en mellemvejen, udskifter vores  skyldfølelse med det frie valg, holder retning, og når sine mål. Få adgang til flere af dine ressourcer, så du kan udtrykke og bruge dem i  disse udfordrene tider. Dette er en tre-dages workshop hvor vi arbejder med forskellige lag af vores viljestruktur, igennem vores sind  ind i  vores krop , i samhørighed og værdighed, med udgangspunkt i eksempler fra det virkelige liv.

Grænser vs begrænsninger

På baggrund af mange års arbejde med klienter og undervisning I workshops og træning indenfor kropspsykoterapien har jeg indset at mange mennesker benytter sætninger “du overskrider min grænser”, ”Jeg kan ikke holde mine grænser”, ”folk respekterer ikke mine grænser” eller ”ingen ser mine grænser”. Men det de fleste taler om er ikke deres grænser, men derimod deres evner eller manglende evne til at forstå, handle, eller være klar over deres begrænsninger. Det er denne evne til at håndtere dine indre begrænsninger der giver dig et billede af at få overtrådt dine grænser, selvom det dybest set intet har at gøre med grænserne i sig selv. Det er derfor folk kan arbejde med grænseproblemer i årevis, uden der sker nogen nævneværdige forandringer, udover de benytter grænserne til at arbryde deres samhørighed.

Grænserne definerer vores fysiske og psykiske rum, en fysisk krænkelse af disse sætter os i en tilstand af frygt, hvor hverken værdighed eller samhørighed har nogen plads. På den anden side har grænserne også noget at gøre med vores energimestring. Evnen til at mestre vores energi, når andre tænder de forskellige lag af følelser of sansninger i vores krop, og hvor godt vi håndterer disse indre tilstande.

Når vi indser vores begrænsninger, kan vi pause, stoppe eller aktivere musklerne der støtter os, så vores evne til at være i samhørighed uden at falde ind I den illusion at andre angriber vores værdighed eller rettighed til vores rum styrkes markant.

I denne to-dages eksperimentale workshop arbejder vi med de to begreber, grænser og begrænsninger. Du vil opnå en klar fornemmelse for dine grænser og begrænsninger. Du vil tilegne dig mere bevidsthed og styrke dine ressourcer. Du vil se vigtigheden af at kunne skelne i mellem grænser og begrænsninger, for at leve et succesrigt liv.

Mød din egen storhed

“Vores dybeste frygt er ikke, at vi er utilstrækkelige. Vores dybeste frygt er, at vi er kraftfulde ud over alle grænser Det er vores lys, ikke vores mørke som skræmmer os mest. Vi spørger os selv: “Hvad bilder jeg mig ind at tro at jeg er genial, enestående, talentfuld, vidunderlig? Rent faktisk, hvad bilder du dig ind IKKE at være det? Vi er børn af det guddommelige. At du spiller lille tjener ikke verden. Der er intet oplyst ved at gøre dig selv så lille – at andre mennesker ikke føler sig usikre omkring dig. Vi er alle skabt til at stråle ligesom børn. Vi blev født til at manifestere guddommelig storhed inden i os. Det er ikke kun i nogle af os; det er i os alle. Efterhånden som vi lader vores eget lys skinne, giver vi ubevidst andre mennesker lov til at gøre det samme. Efterhånden som vi frigører os fra vores egen frygt, vil vores nærvær automatisk frigøre andre.”

Da Nelson Mandela sagde dette, vidste han ikke at neurovidenskaben ville give ham ret.

Dette er en to-dages workshop hvor vi arbejder med vores egen storhed. Vi vil gøre det i kontakt med vores værdighed, gennem vores krop og ved at udfordre vores kognitive evner og frygt for det guddommelige.