1-årig Foundation træning – Grunduddannelsen

1 årig pædagogisk/ terapeutisk grunduddannelse i samarbejds- og kommunikationsstrategier med forståelse ind i udviklingspsykologien.

Mærk kroppen – brug kroppen. Lyt til kroppens sansninger – øg dybden og præcisionen i dit professionelle arbejde. Bliv mere nærværende – også for din egen skyld

I Danmark har vi Foundation træningen i Hørsholm:  Se Brochure                        Ansøgningsskema

Foundation træning 1 B i Hørsholm, 4 x 5 dage: 
4 x 5 dage, 20 dage, forgår i Hørsholm med mulig billig overnatning.

Hold start d. 30. sep – 4 okt.. 2020,      Pris 20.000 kr.
Undervisere:  Ditte Marcher & andre

Spørgsmål af praktisk karakter og tilmelding: Lene Wisbom på mobil: 28 74 86 50 eller lene@bodynamic.dk – hvor ansøgningsskema ligeledes rekvireres.

Link til studieordningen for Bodynamic’s uddannelser

Se om Bruttolønsordning

Med Foundation træningen – 1. modul i Bodynamic’s efteruddannelse får du en skræddersyet træning til faggrupper, der har samspil med mennesker som en væsentlig del af deres arbejde, herunder uddannede og ansatte i undervisnings- social- og sundhedssektorerne, samt personaleledere, undervisere, rådgivere og behandlere med egen praksis.

Read more

3-årig Practitioner uddannelse

Efteruddannelse til certificeret Bodynamic Krops Psykoterapeut
(tidligere Modul 2)
Udgør tilsammen med Foundation, Bodynamic systemets 4-årige Psykoterapeut-uddannelse.
Se brochure som PDF fil
Link til Studieordning

Practitioner træning giver viden og træning i en lang række professionelle færdigheder, som direkte vil kunne omsættes i din arbejdsmæssige praksis som behandler/terapeut eller underviser. Fokus ligger på ressourceorienteret terapi og en pædagogisk indlæring, således at problemer fra nutid/fortid forløses og nye ressourcer opbygges.

Næste uddannelses start 6. oktober 2021
Pris: 32.000 kr,. pr. år, kan deles i 5 rater eller 12 rater pr. år

Tilmeldingsgebyr: 3.000 kr.

Spørgsmål af faglig eller praktisk karakter rettes til Lene Wisbom- på tlf. 28748650 eller lene@bodynamic.dk – hvor ansøgningsskema ligeledes rekvireres.

Undervisningen omfatter: Psykomotorisk anatomi (tidl: Psykologisk muskelfunktion) der bl.a omfatter integreret anatomi, palpering, kropssansning, bevægelsesanalyse, bodymap læsning, hypo- og hyperresponsive muskler og viden om musklernes psykologiske tilsvar. Anvendelse af karakter- og udviklingsteorier. Livshistorie og gruppeproces. Mestring af højenergi – peak og chok. Nuancering af terapeutiske metoder.

Read more

Choktraumeterapi uddannelse

Træning i Bodynamic’s Choktraumeterapi – håndtering af choktraumer og PTSD

Med denne 30 dages træning sætter vi fokus på choktraumer og behandlingen af disse.
Vi har indsamlet teori og inspiration, og arbejdet med terapi og undervisning i dansk, europæisk og internationalt regi gennem 15-20 år. Ud fra et klart kropsligt integreret perspektiv vil vi tilbyde denne træning for professionelle behandlere og terapeuter, der vil vide og kunne mere om forløsning af choktraumer og opbygning af nye ressourcer.

kursus start i 2020 – se nye brochure
Pris: alle 30 dage 30.000 kr.

Del 1 og del 2 er på hver 3 x 5 dage og koster 15.000 kr. hver:

Uddannelse i 2020-21:

Del 1: 1/3: 28/10 – 1. november 2020,
          2/3: 2. – 6. december 2020
          3/3: 3 – 7. februar 2021

Del 2: 1/3:   21. – 25. april, 2021
            2/3:  25. – 29. august 2021
           3/3:  1. –  5. december, 2021

Deltagelse på del 1 er et krav for deltagelse på del 2..

 Hent ansøgningsskema her

Opstart i 2020 – se nye brochure

Read more

Workshops

Her er en række korte beskrivelser af de forskellige workshops Bodynamic udfører. Vores undervisere afholder en bred vifte af workshops, der appellerer til mange forskellige mennesker, både til nye uden kendskab til Bodynamic, og for aktive studerende og terapeuter der ønsker at styrke deres viden og evner. For mere information kan du kontakte os pr. email: bodynamic@bodynamic.dk. Read more